Club Escacs Porqueres

Ronda 9 – Play-off tornada de la Lliga Catalana d’Escacs de Tercera Provincial 2023.

Els dos equips del Porqueres marxen derrotats de Blanes.

Avui els dos equips del Porqueres jugaven a Blanes.

De tots dos encontres només han guanyat els números 1 tant del primer equip, (Albert Muratet) com del segon, (Bernat Badia), perdent la resta de partides

El primer en acabar ha estat l’Erik Vidal que ha caigut en una trampa que l’ha portat a una xarxa de mat insalvable.

En Joan Puigdomènech s’ha defensat aferrissadament, però el veterà Pere Medina li ha posat les coses molt difícils.

Pere Medina vs Joan Puigdomènech, en el tauler 4

Els germans Muratet han estat els darrers en acabar. L’Elias a la taula 2, contra Dani Delgado, com diumenge passat, altre cop s’ha vist, enfrontat a un atac de peons que no ha pogut aturar dins del temps, caient-li la bandera en una posició ja insostenible.

Primers taulers del matx Blanes “B” – Porqueres “A” (Els germans Muratet a la dreta de la foto)

L’Albert, també com la setmana passada ha anat collant a Eloi Barberan, que davant el viatge imparable d’un peó central ha hagut de tombar el seu rei. Amb aquesta victòria Albert ha aconseguit un ple de victòries (9 de 9).

Vista general del matx Blanes “B” – Porqueres “A”

Al final resultat de 3 a 1 pel Blanes “B”, que aconsegueix d’aquesta manera haver estat el millor dels sots-campions de la Tercera Provincial de Girona 2023.

Per la seva part, el segon equip altre cop s’enfrontava al vuitè de l’altre grup, el Blanes “C”, i avui no ha estat tant disputat com el dia de la setmana passada.

Vista general del matx Blanes “C” – Porqueres “B”

Ràpides derrotes de les germanes Txell i Queralt Miró Badia en els taulers 3 i 4. I molt lluitada la partida de Quim Miró que a la taula 2, que ha aconseguit arribar a un final on la superioritat dels peons lligats de l’Oriol Alarcón ha fet inútil la torre del nostre jugador.

En la taula 1, com deia abans, victòria del nostre jugador Bernat Badia, que amb aquest resultat ha obtingut un molt espectacular resultat global de 6,5 punts de 8 possibles, perdent nomes contra el Mestre Català del Montgrí, Lluís Parals. Aquest excel·lent resultat li significa pujar un mica més de 109 punts d’Elo.

Primers taulers del Porqueres “B” (a l’esuqerra) versus Blanes “C”. Benat Badia al tauler 1 amb negres
Queralt Miró enfeinada a l’obertura contra Joel González.

Amb això acaba la temporada 2023 de la Lliga pers equips del Porqueres, per tant m’acomiado de tots vosaltres fins l’any proper.

Elias Muratet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *