Club Escacs Porqueres

Bernat Badia Arbós, guanya el Torneig d’Escacs Sant Jordi Sub 18

El jugador del Club Escacs Porqueres, Bernat Badia Arbós, guanya el Torneig d’Escacs Sant Jordi Sub 18, celebrat avui, 22 d’abril a Blanes, amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi.

Avui, el Club d’Escacs de Blanes ha organitzat una bonica festa dels escacs, amb un torneig de partides ràpides (5 minuts + 3 segons d’increment per jugada), on hi ha participat 47 nens i nenes menors de 18 anys. El motiu era la celebració de la Diada de Sant Jordi.

El Club d’Escacs Porqueres hi ha participat amb quatre jugadors: El Bernat Badia (Sub 18), el seu germà, Martí Badia (Sub 14) i les seves cosines: la Txell Miró (Sub 12) i la Queralt Miró (Sub 10).

(A la foto, d’esquerra a dreta; Queralt Miró, Martí Badia, Bernat Badia i Txell Miró)

En Bernat, que sortia com a número 3 de ranking inicial ha fet un torneig excel·lent, derrotant a tots els seus contrincants i obtenint una contundent puntuació: 8 punts de 8 possibles, que li ha donat la victòria del campionat amb més de 2 punts sobre el segon classificat.

(A la foto, a l’esquerra de la imatge, en primer terme en Martí i al seu costat el Bernat, en els taulers 1 i 2 respectivament)

El seu germà, en Martí Badia, ha aconseguit també una molt bona puntuació, fent 5,5 punts i quedant en sisena posició de la classificació global i campió de la seva categoria (Sub 14)

(A la foto, en Martí Badia, recollint el trofeu)

Bona actuació també de les nenes, Txell i Queralt. La Txell ha fet 5 punts i ha quedat en 15 posició empatada a punts amb la setena posició. Un magnífic resultat per la seva edat (sub 12)

A la dreta de la foto, la Txell Miró

La Queralt, tot i ser de les més petites (sub 10), ha fet una bona actuació i s’ho ha passat d’allò més divertit. Ha aconseguit 3 punts, quedant en la posició 34 de 47 participants.

A la foto, la Queralt Miró a l’esquerra de la imatge.

Des del Club d’Escacs Porqueres estem molt contents amb aquests resultats, agraïm al Club Escacs Blanes l’organització d’aquesta mena de tornejos que motiven molt i ajuden a la formació de la mainada i felicitem a la familia Miró-Badia pels èxits assolits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *