Club Escacs Porqueres

El Club d’Escacs Porqueres inicia les activitats

El 24 de setembre de 2021 el Club d’Escacs Porqueres va iniciar les seves activitats, orientades a la formació en tots els nivells, i a la competició.

El Regidor d’esports de la Ciutat va acudir a les instal·lacions i va departir amb els responsables del Club, encoratjant-los a fomentar els escacs a Porqueres. Especialment en la formació a la mainada i la consolidació de l’activitat.


Al local del Club: El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Porqueres, Sr. Narcís Vidal, a la dreta de la imatge, i el President del Club, Elias Muratet, a l’esquerra.

A les cinc, tal com estaven citats, van acudir els primers alumnes, acompanyats de les respectives mares, a les que se les va informar que el Club impartirà classes cada divendres a la tarda, a partir de les 17 hores, així com dels objectius cabdals del Club, que cercarà, principalment, que els alumnes gaudeixin dels escacs i de fomentar la incorporació a la seva formació de totes les virtuts (que en són moltes) que aquesta activitat comporta.

Acte seguit, els primers alumnes van rebre alguns consells i varen jugar entre ells.

Esperem que en el futur vagi creixent el nombre d’alumnes i mirarem d’anar consolidant la formació escaquística.

La forma de contacte principal és la pàgina del club: www.escacsporqueres.cat i també el nostre correu electrònic, que és: escacsporqueres@gmail.com on estarem encantats d’atendre a les qüestions, preguntes i inquietuds que tingueu.

Elias Muratet.

President del Club d’Escacs Porqueres