Club Escacs Porqueres

Comença el Campionat per Equips!

Després de la jornada passada, on el Club Escacs Porqueres descansava en ser un grup amb una vacant, avui hem començat el nostre camí, sent, per tant un dia històric pel nostre Club. El del primer dia de competició oficial. I l’hem tancat amb la victòria de tots els nostres jugadors.

Sembla que el local de joc, ubicat a la zona del Camp de Futbol de Porqueres (Miànegues) i de la Piscina, ens porta bona fortuna, i esperem que segueixi així.

Vista del ampli local de joc, mantenint les distàncies de seguretat. Foto Elias Muratet.

Malgrat que només hem tingut tres jugadors, i per tant hem fet una vacant en el tauler número 4, els nostres jugadors, han vençut en tots tres taulers.

El primer en acabar ha estat el jugador novell Joan Puigdomenech, que pràcticament s’estrenava com a jugador d’escacs.
El segon punt ha corregut a càrrec del veterà Elias Muratet, que jugava al tauler 2.
Finalment la tercera victòria la ha signat El nostre número 1 l’Albert Muratet, que el seu matx amb el delegat gironí, Marc Camacho

La darrera partida, entre els dos números 1, l’Albert Muratet (amb blanques) contra el Delegat del Gerunda: Marc Camacho (conduint les negres). Que ha estat la darrera en acabar.

Albert Muratet en front Marc Camacho, duel en el tauler 1. Foto: Elias Muratet.

Esperem que aquest inici tan espectacular serveixi per acostar més gent cap al Club, on entrenem el divendres a la tarda, i que cada diumenge jugarà la Lliga Catalana d’escacs, que pel que ha establert el calendari, jugarem una setmana a casa i la següent a fora.

Diumenge proper, jugarem amb el Santa Eugènia de Girona al seu local, un rival sempre difícil.

Us mantindré informats.

Elias Muratet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *