Club Escacs Porqueres

Ronda 5 Lliga Catalana d’Escacs de Tercera Provincial 2023, Grup Nord.

El Primer equip guanya al Olot H, per 3-1; mentre que el segon equip rep un dur correctiu del Culonge B, perdent per 0 a 4.

Avui els dos equips del Porqueres jugaven a casa.

El primer equip: Albert Muratet, Elias Muratet i Erik Vidal (En Bernat no es veu a la foto)

El primer en vèncer ha estat en Bernat Badia, que ràpidament s’ha imposat a Júlia Meehan. El segon punt ha estat guanyat per Erik Vidal, amb un cert suspense, ja que la partida no pintava be, però a la fi s’ha endut el punt.

Les dues darreres partides en jugar-se: Albert Muratet- Patrick Meehan i Elias Muratet-Isaac Caballero

L’Albert Muratet s’ha trobat amb una partida complicada, on el jugador garrotxí Patrick Meehan li ha posat les coses difícils, però l’Albert ha solucionat el final amb molta destresa. El darrer en acabar ha estat el tauler 3, on Elias Muratet s’ha posicionat de forma molt passiva, i quan el seu rival Isaac Caballero ha obert el joc ha aconseguit un final guanyador contra el que no ha pogut fer res el nostre President.

Per la seva part el segon equip, que avui ha estat composat pel l’Anna Badia, el seu nebot en Marti Badia i les seves filles, Txell i Queralt.

A l’esquerra de la imatge, el nostre “B”. En primer terme la Queralt, la Txell al seu costat i més enllà el Martí i l’Anna.

L’encontre ha tingut poca història. Ha començat amb una sortida molt deficient de l’Anna que s’ha vist superada mol ràpid per Dorj Batdukh. Poc després la Queralt i la Txell han seguit amb les seves derrotes. Tampoc ha pogut fer gran cosa en Marti Badia. A la fi els del Culonge s’ han imposat per un inapel·lable 4 a 0.

El equip “B”: Martí, Txell i Queralt.

Amb aquests resultats i amb una nova victòria del Montgrí A per 4 a 0, la classificació queda encapçala pel Montgrí amb 19 punts i en segon lloc el Porqueres A amb 15 punts, amb prou distància sobre el Culonge B que amb 12 punts és tercer.

La setmana propera el primer equip torna a anar a Torroella, ara per en enfrontar-se al primer equip del Montgrí, amb un encontre que serà transcendental pel la classificació final; i el segon equip anirà a Olot, per jugar contra el seu filial H.

Més informació la setmana propera.

Elias Muratet.

La classificació després d’aquesta cinquena ronda és:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *