Club Escacs Porqueres

Ronda 4 Lliga Catalana d’Escacs de Tercera Provincial 2023, Grup Nord.

El Primer equip guanya al Culonge per un ajustat 2,5 a 1,5 i el segon perd a Olot. (4-0).

Avui els dos equips del Porqueres jugaven a fora. El primer equip ha anat a Calonge, on s’ha enfrontat al Culonge (que es la denominació que la població tenia antigament).

Vista del local de joc d’avui. Els nostres jugadors son Elias Muratet, Erik Vidal i Joan Puigdomènech (Foto Albert Muratet)

L’Albert Muratet ha sortit abassegadorament contra el seu rival Dors Batsukh, que ha intentat intimidar al nostre número 1, sortint amb la dama per davant, però l’Albert li ha desfermat un atac fulminant que ha fet que al poc temps es rendís amb una gran inferioritat de material. Gairebé no ha donat temps a sortir a les fotos.

El en tauler 2 l’Elias Muratet no ha estat molt encertat i el canvi de material ha portat a un final de dos alfils i cavall per banda, però el gran nombre de peons ha portat a una situació molt tancada que ha conduit a les taules.

Elias Muratet avui a Calonge.

Las darreres partides en acabar han estat en els taulers 3 i 4

En el tauler 3 Erik Vidal ha lluitat amb Roger Pou, que li ha generat un peó llunyà a la banda de dama, que molt hàbilment ha aconseguit fer arribat a la fi del tauler, decidint la partida.

La darrera partida en concloure ha estat al tauler 4, on Joan Puigdomènech se les ha vist amb el Delegat Diego Blanco, on el cavall d’avantatge del nostre jugador se l’ha vist contrarestat amb la superioritat de peons centrals del rival, que li ha anat complicant la partida fins arribar a tenir un peó a setena, però jugant amb molta serenor en Joan ha intercanviat material, quedant amb el cavall d’avantatge quan amb el rei ja tenia a l’abast aturar els peons. En Blanco s`ha rendit.

Erik Vidal (tauler 3) i Joan Puigdomenech (tauler 4) durant l’encontre d’avui.

Resultat final : Culonge 1,5 versus Porqueres 2,5.

Per la seva part el segon equip, que avui ha estat composat pel matrimoni de Joaquim Miró i Anna Badia, i les seves filles, Txell i Queralt, han anat a Olot. La major experiència dels garrotxins s’ha imposat en tots els taulers. Un inapel·lable 4 a 0 per l’Olot.

La setmana propera intercanviem els rivals, doncs el primer equip intentarà la venjança davant de l’Olot, mentre que el segon equip se les veurà amb el Culonge, que vindrà ferit.

A la classificació el Montgrí A, que avui ha cedit un punt a Olot, porta 15 punts de 16 possibles i es perfila com a campió. En segon lloc el Porqueres A amb 12,5 punts.

Seguirem informant.

Elias Muratet.

Vista del mural a la plaça Major de Calonge (foto Erik Vidal)

La classificació després d’aquesta quarta ronda és:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *